Post by quitranorlimle on Feb 4, 2022 17:19:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Girl ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Girl IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód nekonečná výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Save The Girl 2022 version ▞▞▞
Páči sa mi, že je všetko veľmi farebné.Pri každom uložení dievčaťa výberom voľby sa vám okamžite zobrazí reklama, ktorá je veľmi nepríjemná, a preto som aplikáciu vymazal. Navrhujem, aby bolo viac možností. Celkovo bola táto hra stratou času a myslím si, že vývojár mohol urobiť lepšie
Bol to zaujímavý koncept, ale je rasovo diskriminačný voči ženským stereotypom. Gestá, ktoré žena predvádza, sú stereotypy ženy z 19.-20. storočia, jej dievčenská chôdza, slabá gramatika (príkladom môže byť „strašidelný medveď“), vždy vystrašená (dokonca kričí na malú myš), jej dievčenské stereotypné gestá rúk a tela , jej obskúrne ženské oblečenie a dokonca až príliš zveličené časti tela. Toto chceme ukázať dnešným mladým dievčatám? Mám 15 a dokonca viem, že je to ZLE!
Pekná hra, ale je tam príliš veľa reklám. Tejto hre som dal iba 3 hviezdičky, pretože sa mi páčia všetky jej funkcie a grafika, ale nepáči sa mi, že táto funkcia má príliš veľa reklám. Preto si túto hru nedokážem naplno užiť.🤗😊👏🤔🙂
Baví vás hranie hry, ale reklamy vás privedú k stene. Strávite viac času sledovaním reklám ako hraním skutočnej hry. Úplne rozumieme dôvodom reklám, ale frekvencia ich zobrazovania je jednoducho absurdná. Robí to celkom nehrateľné. Je to škoda, pretože má potenciál. Vývojári práve pokazili rovnováhu, čo úplne kazí hrateľnosť a zábavu. Práve ste odinštalovali hru, pretože ju nemožno hrať s reklamami.
ADS, Áno, nie je to na každej úrovni vždy, keď prejdete cez problém. Ak je teda v jednej miestnosti viacero problémov, zakaždým musíte prejsť cez reklamu. Ale aspoň jeho reklama presne tak, ako sa hra hrá. Znížte 30 sekundové reklamy a dal by som oveľa vyššie hodnotenie.
Neexistujú slová, ktoré by opísali to, čo cítim. Táto hra má slabú grafiku, žalostnú nemennosť v hre (stačí kliknúť na jedno z dvoch tlačidiel) a niekedy dokonca nie je koherentná: môžete zachrániť hlavného hrdinu výberom niečoho úplne absurdného, napríklad použitím prepínača, ktorý nebol tam pred sekundou alebo pestovaním tyče kdekoľvek chcete. Niekedy ani nie je dôvod ju zachraňovať, lebo dobrovoľne chodí na miesta, o ktorých je známe, že sú nebezpečné... Neodporúčam.
Má waaaay veľa reklám, myslím, že reklamy sú spôsob, ako získať zisk, ale možno len reklama v každých 5 úrovniach alebo tak? Namiesto 1 alebo 2 v každej úrovni si ľudia užijú hru o niečo viac a majú hru o niečo dlhšie. Ale pre mňa som mal hru len 5 minút a už som ju vymazal kvôli reklamám 🙄. Opravte svoj spôsob získavania zisku!
Plusy: Skutočná logická hra! Nie ako ostatné falošné, ktoré vidíte vo väčšine reklám. Nevýhody: REKLAMY ‼ Zakaždým, keď zlyháte, musíte reštartovať (pokiaľ nepozeráte reklamu) a potom sa po každej fáze aj tak objaví reklama. Dostanete len jednu šancu, ktorá môže byť nepríjemná kvôli všetkým reklamám, ktoré potom musíte sledovať.
Úprimne povedané, táto hra bola celkom zábavná, no je tu pár vecí, s ktorými nesúhlasím. Bolo tam veľa reklám, ale ak ste to pokazili, museli by ste začať odznova na tejto úrovni. Verím, že v každej úrovni to trvá dlho, kým skutočne dokončíte časť tejto úrovne. Inak celá vec. neodporúčam.
Neexistuje žiadny herný čas...kliknete na objekt a postúpite na ďalšiu hraciu plochu a tu príde reklama....máte viac reklamného času, než je samotný herný čas. Keby som chcel pozerať reklamy, zapol by som si televízor. Grafika vyzerá ok... čo sa týka ovládania hry, zatiaľ okrem výberu objektu nemusím robiť nič. Jedno tlačidlo! Takže áno, toto je hra, kde sa len pozeráte na mini interaktívnu animáciu krívania!
Save The Girl Казуални vjv
Najprv som cítil, že konečne niekto vytvoril hru, na ktorú všetci títo vývojári klikali tak dlho. Ale rýchlo začne nudiť, keď je odpoveď väčšinou tá najnelogickejšia. Existuje niekoľko úrovní, kde môžete skutočne vidieť vodítka, prečo niektoré položky fungujú najlepšie. Ako voda, keď je zapojená elektrina. Ale príliš často jednoducho stlačíte čokoľvek, čo sa vám zdá nesprávne, a veľmi rýchlo to unavuje.
Pekná logická hra, len 1 problém, nemôžem pozerať reklamy! JE TAK NEJTRAVNÉ, ŽE KEĎ STLAČÍM POZRIŤ SI REKLAMU, POZNÁ SA: „Prepáčte, skúste ZNOVU O PÁR SEKÚND“ Prosím, opravte tento problém lion studios.And jeho na konci je trochu jednoduché. Ale aj tak dobrá hra.
Nic neviem lebo mi to neslo
Real Gangster Crime Action hbae
Ľudia nesťahujte sa! Za 1. Samé reklamy,2. hrozne animácie a celkové spracovanie, 3. Gameplay je vlastne nulový iba kukáte na reklamu, 4. Výber vecí na použitie sa opakuje jeto proste nuda. A keď si vipnete wifi síce nebudete mať reklamy ale jak som hovoril ma to hrozné spracovanie. Prepáč za chiby. dufam ze som pomohol.
Otras
Reklamy hneď pri inštalácii aplikácie. Reklamy na mince, reklamy na predmety, reklamy na ďalšiu úroveň! VŠADE REKLAMY to nie je ani vtipné. A chcú, aby ste ich ohodnotili hneď, ako sa pripojíte. Ak áno, nehral by som túto hru. Nie je to trpezlivá osoba, ale ak ste trpezlivá osoba, nechceli by ste míňať svoj čas na tejto hre. Táto hra vám aj tak oberá čas. Túto hru som okamžite odinštaloval!
Save The Girl Dažādas spēles dlcw
Je to pre mňa naozaj zábavné a napínavé!!! Rád hrám hru SaveThe Girl: pre veľa dlhých nočných hodín: až do skorých ranných hodín!!!! Milujem hranie všetkých typov hier!!! To je naozaj dobrý spôsob, ako stráviť čas. V Alaris Health Care Center na 155 40th Street. Izba 353 -D Posteľ (1). 8. 4. 2020. To sú (3) mesiace a (3) týždne!!! Udržiavanie koronavírusu mimo miestnosti vďaka Božej milosti!
Bol to príjemný čas pri záchrane dievčaťa mojich snov. Naozaj mi ukradla srdce tými očami vypálenými démonmi. Spôsob, akým kráča, bol jediný svojho druhu, nie doslova. Bola taká zábavná, ako kráčala. Páčilo sa mi, že jej šetril čas. Táto hra sa mi nezdala ako hra kvôli mojej láske k nej. Miloval som ju a bol to skvelý čas. Stiahnite si.
Je to najlepšia hra má tú hru aj malfix
Pred 3 rokmi som dokončil všetky levely a odinštaloval som to, ale stiahol som si to znova, stále je to moja obľúbená hra, dnes je to ako keď som mal 6 Btw všetky úrovne som dokončil, keď som mal 6 😅
Veľmi dobrá
aj keď niektoré veci sú dosť nečakané a tie čo píšu že je to blbosť alebo kokotina sú úplný DEBILI!!!😡🤬😡😋😋😋
Príbeh je taký pomalý, pravdepodobne vás má presvedčiť, aby ste si kúpili mince. Ak teda prehráte medzi úrovňou, použijete mince na zabránenie reštartu úrovne. mnohé titulky možno odstrániť, pretože ilustrácia je taká zrejmá. Ako úroveň postupovala, výber sa zdá byť stále viac a viac nelogický.
Hra bola aktualizovaná a má teraz viac ako 3 úrovne! Je to presne tak, ako je inzerované, čo je úžasné!!! Hoci správna voľba sa niekedy zdá hlúpa, ale robí ju nepredvídateľnou, čo je pekné!
Milý ľudkovia radim, aby ste si túto nakazenú katastrofálnu sekajúcu hru nestahovali najmä na mobily. Keďže som si od nervov z tej hre rozbil skoro mobil tak si hlavne ju nesťahuješ. Strašne vám ptm blbne celý mobil. A tá žena v tej hre vyzerala aj tak ako Fantagíro po mŕtcivi. Tak a ešte mi dajte followlik na IG:gucci_gucciho.
Rovnaká reklama
Milujem to Je to ako tie falošné reklamy, ale skutočné. Je to ako tie reklamy, kde sú falošné reklamy, ale pri tejto hre a iných hrách je to naopak, nie je to falošná reklama, v skutočnosti som prekvapený, že niekto urobil hry na základe týchto reklám dobre 👏
Táto hra nedáva zmysel .. niekedy chcem zabiť to dievča ... Toto nie je príliš ťažké , je to príliš jednoduché .. tu je príliš veľa reklám a je príliš dlhý čas na stiahnutie . Po hraní tejto hry je príliš dráždivá a príliš veľa zmyslu, o ktorú sa musíte postarať, keď žijete, hádanku .... Táto hra je odpad a nedáva zmysel ... Chcem dať tejto hre 0 hviezdičiek
ÚPLNE STRATA ČASU! Iní povedali, že existuje príliš veľa doplnkov, ale aj tak som si to stiahol a potom. Neuveríte, že po prejdení každého levelu a pridaní prichádzalo. Snažil som sa urobiť tok, aby som robil úrovne, ale kvôli pridávaniu sa mi to nepodarilo. TÚTO HRU VÁM NEODPORÚČAM, ALE AK CHCETE, MÔŽETE SI JU STIAHNUŤ, PODĽA VÝBERU. Chcem len povedať, že všetci robíte skvelú prácu, ale prosím, urobte niečo pre tieto prídavky, je príliš veľa pridaní, dal som vám 2 hviezdičky za pridanie
Musel som odinštalovať. Naozaj som sa snažil dať tomu šancu. Taká hanba. Konečne som našiel hru, ktorú som hľadal. Príliš veľa reklám. Reklamy sú príliš dlhé. Hra, ktorú každý hľadá po všetkých tých falošných reklamných hrách, ktoré vám ukazujú hru ako je táto, ale keď si ju stiahnete, je to iná hra. V skutočnosti máte to, čo som hľadal a zabili ste skúsenosti s reklamami.
To je niečo úplne hlúpe iba samé reklamy určite roblox je lepší. Odporúčam si zahrať Roblox👍. Ale Save The Girl je niečo úplne hlúpe toto si zaslúži iba 1 hviezdu a roblox 5 hviezd.
Je to naozaj zábavné!!! Jediný dôvod, prečo som to ohodnotil na 3 štarty, sú reklamy. Existuje toľko reklám, ktoré túto hru nerobia zábavnou. Keď začnem, dostal som reklamu. Keď prehrám, dostanem reklamu a keď zaplatím, aby som pokračoval, STÁLE dostanem reklamu!!!! Opravte reklamy!!! Tip: Internet môžete kedykoľvek vypnúť, aby sa vám nezobrazovali reklamy, a keď skončíte, môžete internet znova zapnúť. Funguje to pre mňa a môjho bratranca.
Videl som recenzie a bola tam len jedna sťažnosť, ktorá bola príliš veľa reklám!!!! Moja sťažnosť je, že je to príliš veľa reklám. Viem, že vydavateľ potrebuje peniaze, ale.... Príliš veľa reklám je takých zlých, že nás musíte tiež počúvať....... NIE? tak prosím.... PROSÍM znížte reklamy ..... Ale ja 😍 milujem hru, preto som znížil 2 hviezdičky....................... ...................................... Takže môj návrh je znížiť reklamy a moje 🌟 hviezdičky sú ........ 3/5 a samozrejme zredukovať reklamy
Páči sa mi to
Toto je názor väčšiny ľudí. Dobrá hra a všetko, je strategická. Ale tie reklamy. Nie je ani potrebné zaplatiť 200 mincí, aby ste to vyskúšali znova, pretože práve dostanete reklamu. Môžete doslova len robiť bezplatné vid. Aj keď úspešne dokončíte úroveň, bude tam reklama. Odporúčam vám zredukovať reklamy o veľa.
To je fajn hra
Keď som hral hru, v niektorých úrovniach si vyberiete svoj nápad a ten tam zostane. Snažil som sa nechať úroveň ísť ďalej, ale nešlo to. Zostal som na mieste a sledoval úroveň, ale nikdy sa nepohla ďalej. Najdlhšie som zostal 5 minút a nič sa nestalo. Tak som hru vymazal. A tých dodatkov bolo príliš veľa.
Jeto super hra odporučom na karantenu
Veľmi dobrá aplikácia. Ale tam bola podmienka, že táto aplikácia, keď som ju hrať, bolo toľko reklám. Preto dávam hodnotenie 3 hviezdičkami
Dobré na zábavu. Hry podľa reklamy. Séria úrovní, kde musíte urobiť rozhodnutia, aby ste mohli pokračovať. Nie je to vážna hra, dobrá na zasmiatie. Vyberte si hlúpu voľbu a takmer nikdy sa nemôžete pokaziť.
Dal som 5 hviezdičiek, pretože je tu 74 úrovní. Každá úroveň je iná a zábavná. Keď prejdete na ďalšiu úroveň, je to, akoby ste pokračovali s úrovňou z predchádzajúcej úrovne. Ak dokončíte všetky úrovne, vrátite sa späť na úroveň 16 ako ja. Mali by ste to dostať. je taká zábava
Je to hovadina nedá sa to hrať
Túto hru mám veľmi rád, pretože je to úžasná hra, ale načítava sa veľmi pomaly
Nedokázal som to splniť a videl som 4 reklamy! Vždy, keď sa niečoho dotknem, objaví sa doplnok. Mám rád hru, ale obmedzujem niektoré pridávania. Chápem, že ich musíte mať, ale nemôžete si hru užiť, ak ju nemôžete hrať. Túto otázku ste položili aj po prvej úlohe. Nemôžem povedať veľa o recenzii, ak ste si ju nestihli zahrať.
Konečne hra ako je táto, ktorá skutočne naplní svoje očakávania. Vidíte hry ako záhradné scenérie, ktoré používajú reklamy ako táto hra, a potom si ju zahráte a nič sa nepodobá tomu, čo vidíte v reklame. Táto hra je jednoduchá a skvele trávi čas.
Спасите девушку! (Save the Girl!) Казуальные hagb
Súper hra