Post by quitranorlimle on Feb 4, 2022 17:34:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun 2022 version ▞▞▞
Толкова е хубаво, че съм пристрастен към него! човече, носталгичният акаунт с недостъпни елементи, не мога да получа стария носталгичен акаунт. но всичко е наред! защото мога да направя още един напредък отново!.
Играта е страхотна, но е досадна, когато срещнете начинаещи играчи, защото в началото играта раздава добри оръжия, които са ограничени и е досадно, когато начинаещият играч има тези оръжия и модифицираните оръжия са твърде скъпи, когато изпълняват същите атрибути като оръжията, моля, коригирайте грешките и забавянето на бъговете и направете играта по-добра, моля
Не може да се играе на Chromebook. Няма обвързване на клавиши, така че можете да правите само едно нещо наведнъж. Контролите на Workshop имат същия проблем и можете да поставяте само едно нещо в даден момент
Нарича се ченгета и разбойници, но няма режим на игра на ченгета и разбойници и те дори не проверяват какво правят хората в персонализирани карти lile ppl, които правят секс
Когато играя тази игра няколко години и я изтрих и сега я изтегля днес, но когато я играя, върнете тази, която играя няколко години, така че оправете този проблем
Работеше добре, но вече не работи. Продължава да ми казва, че се актуализира, когато вече е актуализиран напълно. Няма налични актуализации
Беше отлична работа по физика, харесва ми
Можете ли да поправите грешката, защото когато мрежата ми е ДОБРА, ВСЕ ОЩЕ пише, че НЯМА мрежа ;-;
Най смотата игра.Хем че не може да се движи нормално, че те обиват от един изтрел
Може също да получа pixel gun 3d, защото това е просто по-добра версия на това и повечето от тези неща са преработени от pixel gun 3d
Не мога да актуализирам тази игра
Малкият ми брат е пристрастен към тази игра. той играе 3 часа и моля направете възрастово ограничение той е на 9 години моля направете ограничение за 11 години
Demolition Derby 2 रेसिंग pjsq
Помогнете ми, не мога да получа актуализацията за Хелоуин, моля, помогнете ми уау сериозно. Не мога да вляза в моя cnr, показва се Текущата мрежа не е много задоволителна, но въпреки че имам добра мрежа, помогнете ми или кариерата ми в игри ще бъде унищожена поради cnr моля, поправете това изоставане или грешка КРЕПЕТЕ ТОВА КАРИЕРАТА МИ МОЯТА CNR ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНА
Обичах да играя тази игра, докато не я актуализираха след 6.3.0. Сега скините на героите изглеждат като телетаби и забавиха основния текстурен пакет за това сега е глупаво, текстурният пакет преди 6.3.0 беше много по-добър. Загубих акаунта си по време на актуализация и сега не знам как да го върна. моля, върнете същия текстурен пакет от 6.3.0 и скинове също
Всеки път, когато актуализирам тази игра, не мога да играя!!!! и сега имам 24-часов пробен период на пушката динасур и... всичко е изчезнало заради тази игра.. моля, поправете това (
Толкова много мразя тази игра, всичко, което притежавах, всичко, което направих моите творения, знаете ли какво се случи? Играта се рестартира, защото редактирах пистолета си и има знак, който казва, че мрежата е загубила защо? Объркан съм, защото използвам данните си, които използвам само за 2 минути. Играя тази игра от 2 години, представете си, че 2 години играете това и всичките ви творения и всичките ви пари и оръжия са изчезнали. , не знаете как да направите по-добра игра. Това е моят съвет към всички вас.
Има лоша графика и целта е ужасна и когато изстреляш от една миля, все още е убит и има лоши режими на игра и лош геймплей ужасен
Перфектната игра винаги играе мултиплейър
Това е най-добрата игра, която някога съм играл и наистина е страхотна, някои хора са хлапави, но аз намирам нови приятели в тази игра всеки ден, понякога играта ми лази по нервите, но все още я обичам и има страхотни оръжия и неща
Най-добрата игра, която някога съм виждал в света, хубава игра във вселената на u, фантастична, страхотна в галактиката
не ми харесва, сега трябва да вземеш нещо, за да използваш кожата си, това е адски глупаво и не ми харесва, че не мога да използвам нищо, докато не получиш странно нещо, което лъже, че е просто глупаво!😠😠😠
Загубих целия си напредък, когато играех. Създавах своя скин. Не направих сметка и получих ритник и загубих целия си напредък и трябва да спаси каузата на игрите на Google, но това е страхотна игра
Обичам тази игра, винаги играя тази игра от 5 дни и имам ниво 13, тя е много забавна
Колата опишете колко легендарна е тази игра, която някога съм играл с него от 2019 г. и сега любимата ми игра е епична, препоръчвам ви да играете тази
Добрата игра може да използва емоции, по-добро действие на крака и ръката ще помогне, но не изглежда като Minecraft, така че да
Супер игра
Има ли нещо нередно с Cops N Robbers? Защото, когато щях да я играя, кажете Грешка в мрежата, но моят wifi е бърз и защо тази игра продължава да казва мрежова грешка, все още искам да играя тази игра, защото тази игра е толкова забавна, но трябва да дам 5 звезди, но поради това давам 3 , Съжалявам :/
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun कार्रवाई rjw
ピクセル シューティング: Cops N Robbers (FPS) アクション mqpy
Оценявам тази 3 звезди, тъй като губя акаунта си, брато lvl 57, опитах два пъти да го отворя в моя ipad и успях, но го инсталирах, защото малко ми е скучно и акаунтът ми беше хакнат, така че се надявам да намерите моя ac ( нееее моят ак )
Защо тази игра има толкова много реклами, че изостава телефона ми, моля, махнете рекламите, те унищожават телефона ми, моля, купя телефона си 1 ден назад, моля, свалете рекламите, моля😡😡😡😡😡😡
F в чата за хората, които смятат, че е онлайн
Харесвам го. Но е малко трудно да се направят много брони и карти, това е единственият проблем. моля, оправете го.
Тази игра е наистина забавна, но продължавам да получавам реклама за бинго, че не мога да шкура и седях 20 минути, поправих я, след което можете да имате 5 звезди
Бих искал да напиша рецензия, но проблемите с връзката 5he са основен проблем, той буквално не може да се играе...
би било хубаво дори да отвори приложението.. знам играта, аз съм ветеран играч.. мисля, че дори някои от моите карти все още се носят из играта, но сега се връщам към нея и тя няма да се отвори без значение на какво устройство го изтегля, това ме натъжава, тъй като това е толкова добра игра. Това е 2-та най-настройваща се игра в света, която не е exxaderation (простете ми за правописа) (BTW най-персонализираната е "CardLife") И тя спира върху изображението по време на стартиране, не може да използва приложението. Забива се
Играта изглеждаше забавна. Но бях заседнал на екрана за зареждане до 10 минути, за да не се случи нищо. Супер разочарован. Поправете това и ще му дам 5 звезди.
A ti znaeah li izobshto kakvo e noob,noob oznachava novobranets...............
Изрита ме след около 5 секунди. Просто искам да видя играта😭😭😭
тази игра е добра за моите деца, децата ми ходят на училище и играят тази игра каквото харесвам от децата си децата ми не играят много в живота на барабаните, но тази игра кара децата ми да бъдат добри и аз я харесвам много повече за моите деца