Post by quitranorlimle on Feb 4, 2022 17:43:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Archers 2: Stickman Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Archers 2: Stickman Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה רבים כולם ▞▞▞
▞▞▞ The Archers 2: Stickman Game 2022 version ▞▞▞
זה משחק טוב אבל אולי תוסיף כמה נשקים שונים לקשת חוץ מקשת אולי כמו קשת צולבת או רוגטקה משהו אני מתכוון לזורק יש צירים שרקנים וספירס אני מקבל גיוון בחץ אבל הנשק עצמו יכול להשתמש קצת במגוון ואולי להוסיף כמה שריון וקסדות בדרגה גבוהה יותר בחנות במחיר קצת יותר גבוה או את היכולת להוסיף יכולות שונות לכלי נשק שונים בצורה קצת יותר ברורה
רוצח זמן מהנה. אני אוהב את תוספת הקמפיין. הנזק המופחת עבור זריקות רגל הוא בסדר, אבל השחקן שלך עדיין נפגע בקלות מדי. אם צריך שלוש יריות רגל כדי להרוג את האויב, זה צריך לקחת את אותו הדבר בשבילך, ולא למות מחנית אחת לרגל. לא אוהב: איך חנית הקרח הנפיצה אינה נשק הרג בעת פגיעה. חץ הצל אינו עובר דרך אויבים כמו פעם. חנית האינסוף היא כבר לא נשק עם ירייה אחת. צריך עוד תפוחים בקמפיין. הייתי רוצה שעוד ענקים ילחמו
אחרי שהגעתי לרמה 200 זה הוקפא לעתים קרובות ..כבר חודש קופא .. מאוכזב מאוד מאוכזב
הבעיה היחידה במשחק הגדול היא כשאתה צופה בתוספת למטבעות כפולים, אתה אף פעם לא מקבל את המטבעות הנוספים.
רצח גרוע
นักยิงธนู 2 อาร์เคด gef
רעיון ממש מגניב, אני פשוט חושב שפרסומות מאולצות מביסות את המטרה של משחק מבוסס סיבולת..
AI פוגע חזק יותר מהשחקן. למה צריך שניים או שלושה חצים כדי להרוג את המחשב והוא אחד ירה לי ברגל? מְשַׁעֲמֵם
משחק טוב
קונספט טוב. נכנסתי למשחק כשחקן מזדמן שמחפש להרוג קצת זמן במעבר אבל עקומת הקושי הופכת אותו לכמעט בלתי ניתן לשחק בסביבות רמה 47. אויבי הקוסמים יכולים לירות בך תוך כדי חסימת התקפות, ואם מספר רב של שרצים אתה טוב כמו מת לא משנה השריון או הנשק שלך, גם שחיקה לא עוזרת. גם מצב מראה יעזור מכיוון שהאגודל השמאלי כואב אם אתה משחק יותר מדי זמן.
המשחק עצמו היה מהנה וקצבי, אבל יש לו יותר פרסומות מכל משחק אחר שהיה לי אי פעם. לא יכולתי לשחק יותר מדקה אחת של זמן אמת לפני שחוויתי פרסומת של 10 שניות או 30 שניות. זה נמשך 15 דקות שלמות בטלפון שלי לפני שהסרתי
זה משחק נהדר, התלונה היחידה שלי היא שלפעמים כשאתה יורה להם ברגל או בראש זה עובר ישר דרכם
משחק מעולה נהניתי ממנו מאוד. אתה מקבל כישורים מדהימים וקידות אני ממש ממליץ על זה.
זה משחק טוב שהוא לא צריך Wi-Fi אבל הפרסומות מעצבנות אבל עדיין מגניבות.
עד כה נהניתי רק בכיף וללא צורך לשלם על כלום. זה חסר דעת, אבל משעשע.
הדבר היחיד שהייתי משנה הוא איך אתה מנווט אחורה ורביעי בין הקשת, הזורק והקוסם שלך. אחרת, משחק 10 מתוך 10
אהבתי את המשחק עד לעדכון, לא היו לו תוספות ואתה יכול לקבל שידות ופרסים יומיים ללא אינטרנט. אני כל כך מאוכזב
פרסומות פורנו. חשבתי שזה משחק שאני יכול לתת לילד שלי לשחק, אבל יש להם מודעות לשיחות וידאו מיניות. לא מגניב.
המשחק הזה היה נהדר, פשוט וקל להבנה עם דברים ברורים שעזרו לך במשחק שקיבלת לחנות, אני חושב שיש לי את המשחק הזה כבר 5 שנים ולא הפסקתי לשחק בו... עד העדכון הרסה הכל, החנות לא הגיוני החנות משדרגת שעורה עזרה, חיצי נפץ שהיו נהדרים לשימוש עכשיו הם כמו לזרוק נייר על האויב, ומי היה הרעיון לגרום לאויבים ללעוג לך כל מי שהם ירו לך ברגל! רק תוספות מטופשות למשחק פשוט
Cung thủ 2 Trò chơi điện tử mmr
מצוין אבל עדיין טעון שיפור כי המשחק אמור להיות היום ללא עלויות עבור השריון והנשק החדשים עבור (עדכון) אחד עכשיו ומדוע גדל ה-VIP מ-114 ל-440 M.R.P
די כיף, להרוג 20 דקות בכל פעם לשחק בהתפרצויות. פילוס טוב. מודעות לא פולשניות מדי. חוזר על עצמו קצת.
MCBox - tvůrce pleti Zábava buqf
משחק באבל נמאס מהר
לאנשים שהתלוננו על עוד כלי נשק ועוד רמות, היוצרים הסירו את תפילותיכם. המשחק הזה כל כך ממכר תמשיך ככה 😁😎
העובדה היא שאחרי שנכנסתי למשחק עם חשבון המשחק שלי מצאתי משחק חדש בהחלט (עם מודעות). ימים לאחר מכן, ניסיתי לקבל החזר בדף חנות Play וגוגל שלחה לי מייל שההחזר אינו במדיניות באופן מיידי (אוטומטי). כל כך מדהים גוגל גרמה לי לכתוב סיבות בזמן שהיא כבר ידעה שההחזר אינו חוקי. זהו זה.
פעם אהבתי את המשחק הזה אבל הבזקתי את הטלפון שלי וכשסוף סוף הורדתי את המשחק שוב, הכל דורש נתונים מה שהופך את המשחק לעצבן אותי
משחק טוב לבזבז בו זמן אם משעמם אבל אני לא יכול לצפות בפרסומות בחנות והמטבע הכפול לא מופיע אחרי קרב.
The Archers ב-App Store
קריר
The Archers 2 Arkade uqy
אני חיכית לזה
כמו כל דבר במשחק הזה. פיזיקה טובה, גרפיקה מהנה. יש כלי יצירה מגניב מאוד שכיף אבל קשה להבין אותו. אז נתתי לו 4 במקום 5. סיבה נוספת היא המצב האינסופי. זה מגביר את הקושי ככל שהרמה שלך עולה (כן, בסדר. רגיל). הבעיה היא שזה עולה מהר יותר ממך. בפעם הראשונה שניסיתי את זה, הרגתי את זה עם 175. 1st lvl. חזר ל-8 Lvl, 100 tops., עם כל char מאז. עכשיו Lvl 13. אז, טיפ מקצוען: נסה לפתוח את הפריטים ממצב אינסופי מוקדם, Lvl 1-3.
רוצח זמן נהדר! אדרג 5 כוכבים לאחר הוספת רמות נוספות. זה יהיה גם נחמד עם שריון ואפשרות משחק מהיר מתקדמת יותר על אינסופי.
היי, אני חוזר למשחק, ואני אוהב בעיקר את השינויים, העדכונים והתוכן החדש שהתווסף למשחק מאז הפעם האחרונה ששיחקתי. עם זאת, הלוואי שהיה מצב קלאסי עם הכלל הישן של 2 יריות גוף או יריית ראש אחת לכל הרג, ללא קשר לרמת הנשק/שריון. הלוואי שהייתה דרך להציג את כל המוקשים בו זמנית, כי זה יכול להיות מייגע לנסות לשדרג את כולם. חוץ מזה, אני מאוד נהנה מהמשחק ומחכה בקוצר רוח לעונה 4.
אתה מגיע לנקודה שהמשחק קשה בצורה בלתי אפשרית. במקום כל מיומנות להתקדם אתה מסתמך על מזל. די מעצבן ומתסכל.
משחק טוב כיף שדרוגים מגניבים למרבה הצער לא עובדים ב-Obama phomes. זו אשמת הטלפונים לא המשחק. הטלפון לא יכול להריץ את Google Play משחקים ואת archers 2 בו-זמנית. אני בקושי יכול להשתמש באפליקציות אחרות בו. (סליחה על ההתלהמות הלא-נושאית.)
משחק נחמד ומצחיק 👍 אני אוהב את זה זה קשה אחר כך אבל זה המשחק שאני כל כך אוהב אני מבקש ממך להשיק עוד משחקים כאלה תודה
Jail Prison Break 2018 - Escape Games. 3,337 views ... Mobile Battleground - Blitz Gameplay Android. 3,333 views ... Adam And Eve 2 Walkthrough. 3,320 views.